Haz

Millî ve Manevi Değerler Kapsamında  Çanakkale Zaferi, Kurtuluş Savaşı, Başta Olmak Üzere Şühedayı  Anma Programları Düzenledik ve Hatimler İndirdik.

Haz

Meslek Dersi Öğretmenlerimiz Planlama Yaptığı Öğrencilerimizin Hazırladığı Haftanın Ayet ve Hadisi Panolarda veya LCD Ekranlar ile Hafta Boyunca Gösterildi.

Haz

Okul İdaresi Önderliğinde Her Branştan Öğretmenin Bulunduğu Akademik Takip Komisyonu Oluştuduk. Komisyon Bireylerinin Yetki ve Sorumluluklarının da Yer Aldığı yıllık Plan Hazırladılar.

Haz

Okul Yönetimi Olarak, Öğrencilerin Mesleki Bilgi Beceri ve Yetkinliklerinin Geliştirilmesine Yönelik Müftülükler ve İlahiyat Fakülteleri ile Etkin İşbirliği Kapsamında Gezi Gerçekleştirdik.

Haz

8. ve 12. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Seviye Tespit Sınavı (deneme) Uyguladık; Değerlendirme Yaparak Sonuçları Öğrenci ve Velilere bildirdik.

Haz

Müdür Yardımcımız Adem Galyan Koordinatörlüğünde Eğitim Sürecinde Öğrencileri Motive Etmenin Yolları Konusu Müzakere Edildi.

Haz

Hayırda Yarışanlar Etkinliği Kapsaamındaa Okulumuz Öğrencileri, Okul Yardım Sandığımıza Bağışta Bulundular.

Haz

Okul Tanıtım Günlerinde Öğrencilerimiz ile Birlikte Beykoz Belediyesi Tanıtım Alanındayız.

May

Ezan okuma yarışmasında bölge finalinde okulumuzu temsil eden Yaser Barka öğrencimizi tebrik eder eğitim hayatında başarılar dileriz.

Mrt

Kız Futsal Takımımız Rakibini 3-2 Mağlup Etmiştir Başta Resul TANIR hocamızı ve takımını Tebrik Ediyoruz...

Ara

TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI, TEKNOLOJİYİ KULLANMADA KİŞİNİN İRADESİNİ KAYBETMESİ VE KENDİNİ DENETLEYEMEMESİ HÂLİDİR.

Ara