İSTANBUL / BEYKOZ - Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ağu

Okulumuz Öğrencilerinden YKS 2023'te İlk 20 bine Girme Başarısı Gösteren Sümeyye MENGİR, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Tıp Fakültesini Kazanmıştır.  Öğrencimizi Tebrik Eder Üniversite Hayatında Başarılar Dileriz.

Tem

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Kutlu Olsun. Allah Milletimize Bir Daha Böyle Acılar Göstermesin.

Tem

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Diplomalarının İlkini Mezun Öğrencimiz Enes Taha Özdemir'e Verdik. Hayırlı Olsun. Diğer Öğrencilerimizi de Diplomalarını Almak Üzere Okulumuza Bekliyoruz.

Haz

Okulumuzda “Ödüllü Bulmaca” etkinliği gerçekleştirdik. (Okul Panolarına Asılan Bulmacayı Çözen Öğrencilere Ödül verdik.)

Haz

“40 Kavram”, “40 Ayet”, “40 Hadis”, “40 Şair 40 Şiir” Etkinliklerinden Okul Program ve Tarihine Uygun Şekilde Seçilen Etkinliğimizi Gerçekleştirdik.

Haz

Öğretmenlerimize Yönelik Mesleki Gelişim Programını Gerçekleştirdik.

Haz

Okulun fiziki mekanlarında  İslam Medeniyeti Koridoru oluşturduk.

Haz

Öğrencilerimiz İHL Meslek Dersleri Çoktan Seçmeli Testleri Çözüyor.

Haz

Etkili Sınıf Yönetimini Oluşturan Süreçler ve Olumlu-olumsuz Etkileyen Öğretmen Davranışlarına Yönelik Yeni Stratejiler İncelenerek Değerlendirilirdi.

Haz

“Tartışarak Anlaşıyoruz” münazara etkinliği, “40 Kavram” ve “40 Şair 40 Şiir” etkinliği öğrencilerimizin düşünce dünyasını zenginleştiren, şiir, hitabet ve sunuculuk becerilerine katkı sağlayan edebî bir faaliyet oldu. Okullarda  “Şiir Okuma Klipleri” etkinliği hayata geçirildi. Hazırlanan klipler okul sosyal medyasında paylaşıldı.

Haz

Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce okullarda uygulamaya konulan Dost Kitaplar/Kitap Dostları: Okuyan 7'ler projesi kapsamında en az yedi kitap okuma takımını oluşturduk.

Haz

Türkiye  ve dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olayların, buluş ve gelişmelerin okul panolarında sergilenmesi sağlayarak Beykoz Çayır Etkinliğine Katıldık.

Haz

Dikkat ve Odaklanma, Sınav Dönemi Ebeveynliği, Sınava Hazırlık Çalışma Yöntemleri ile ilgili konularda uzman kişi ve rehberlik servisi iş birliği ile öğrenci ve velilere motivasyon çalışmaları yapılır.

Haz

Eğitim Sürecinde Öğrencileri Motive Eetmenin Yolları Konusu Öğretmenlerimizle Birlikte Müzakere ettik.