Ders Rogramımız 06.02.2024 Tarihinden İtibaren Geçerlidir.

Tem

Okulumuz Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretim idari iş ve işlem faaliyetlerini 09.00-17.00 saatleri arasında Celal Aras Anadolu Lisesi binasında sürdürmekte olup 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren okulumuz 2023-2024 eğitim-öğretim yılı eğitim öğretim idari iş ve işlem faaliyetleri ile ders faaliyetlerini 13.50-19.30 saatleri arasında gerçekleştirecektir.

Değerli Velilerimize Saygıyla Duyurulur.

Çavuşbaşı, Baklacı, Çengeldere, Çiftlik, Fatih ve Yavuzselim Mahalleleri muhtarlık binaları önünden ücretsiz servis ile öğrencilerimizin okulumuza  gelip gitme imkanı vardır.

Nis

2. Dönem 1. Yazılı Sınav Takvimimiz Yayımlandı.

Nis

Okulumuz Ders Programı Zaruri Nedenlerden Güncellenmiştir. Tüm Veli, Öğrenci ve Öğretmenlerimize Duyurulur.

OKULUMUZDA İSTANBUL VELİ AKADEMİLERİ PROJESİ UYGULANACAKTIR.

Haz

2022 HAZİRAN DÖNEMİ SORUMLULUK SINAV TAKVİMİ(12.SINIF VE BEKLEMELİ ÖĞRENCİLER İÇİN)