İSTANBUL / BEYKOZ - Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Etiket Sonuçları: LİSE

Mrt

Çanakkale Destanımızın yıl dönümünde Anafartalar Kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Çanakkale'de bu vatan için canlarını seve seve feda eden ve "Çanakkale Geçilmez" sözünü tarihe altın harflerle yazdıran  şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve minnetle yâd ediyoruz.

Ruhları şâd olsun...

Programda emeği geçen kıymetli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz İngilizce öğretmeni Yasemin Kaba'nın rehberliğinde 9/A sınıfı öğrencileri, okulumuzun daimi misafirleri olan kedilerimiz için sosyal sorumluluk ve toplum yararına çalışmalar kapsamında kedi evi hazırlayıp mama verdiler.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize bu ince düşüncelerinden ötürü teşekkür ederiz.

Açık Lise Kayıt ve Kayıt Yenileme Tarihleri Güncellendi.

Tem

Okulumuz Çavuşbaşı Anadolu İmam Hatip Lisesi, eğitim öğretim idari iş ve işlem faaliyetlerini 09.00-17.00 saatleri arasında Celal Aras Anadolu Lisesi binasında sürdürmekte olup 11 Eylül 2023 tarihinden itibaren okulumuz 2023-2024 eğitim-öğretim yılı eğitim öğretim idari iş ve işlem faaliyetleri ile ders faaliyetlerini 13.50-19.30 saatleri arasında gerçekleştirecektir.

Değerli Velilerimize Saygıyla Duyurulur.

Çavuşbaşı, Baklacı, Çengeldere, Çiftlik, Fatih ve Yavuzselim Mahalleleri muhtarlık binaları önünden ücretsiz servis ile öğrencilerimizin okulumuza  gelip gitme imkanı vardır.